Over ons

SoftwareInformatie.nl helpt bedrijven al sinds 2007 met het vinden van de juiste partner voor zakelijke software. Onze experts geven in 7 landen door heel Europa advies over ERP, CRM, DMS en BI.

Over de jaren hebben wij DMS leveranciers en hun software in kaart gebracht. Deze gegevens hebben wij nu verzameld op DMSsoftware.nl om u kennis te laten maken met de Nederlandse DMS markt.

Een overzicht van alle
DMS systemen in Nederland

Om alle DMS leveranciers en hun systemen op één website te verzamelen zijn wij DMSsoftware.nl gestart. Samen met de DMS ontwikkelaars in ons netwerk bouwen we aan een compleet overzicht van de gehele Nederlandse DMS markt.

Meer dan 250 kenmerken

DMSsoftware.nl geeft u per sector een overzicht van alle DMS systemen in Nederland. Aan de hand van meer dan 250 kenmerken kunt u een eerste stap maken in het vinden van de systemen die het best passen bij uw organisatie.

Vergelijk alle DMS systemen

De DMS wijzer

Met de DMS wijzer zijn wij in staat om gericht advies te geven over uw specifieke situatie. De DMS wijzer bevat handige tips over een implementatie binnen uw sector, advies over noodzakelijke functionaliteiten en een schatting van wat het systeem zal gaan kosten.

Ontvang uw gratis DMS wijzer